Spitsgatter Hasla 26

Boot gegevens

Lengte:
8 meter
Slaapplekken:
3

De Sesam is een bijzonder efficiënt ingedeelde en makkelijk te besturen Noorse (kajuit)sloep van 8 m met slaapplekken voor sowieso 3 volwassen personen of een gezin met 2 kleine kinderen, een comfortabele dinette, keukentje met koelkast. De tent achterop is gemakkelijk neer te halen waardoor u de boot als sloep ervaart. Ook is deze toch al zo wendbare boot ook nog eens uitgerust met een boegschroef. Linnengoed of slaapzakken moet u zelf mee nemen. Koffie zetten kan met een fluitketel en filterhouder/thermoskan (aanwezig) De aangeven periodes zijn als volgt ingedeeld: maandag middag 15:00 uur tot vrijdag ochtend 11:00 uur en vrijdag midddag 15:00 uur tot maandag ochtend 11:00 uur. Als u een dagtrip wilt maken kan dit alleen vlak van te voren als de boot niet een weekdeel verhuurd is. Dan mag u bellen met 0683184698.

Alvorens u afvaart krijgt van ons uitgebreide instructies mbt de boot. Een vaarbewijs is niet nodig.
U kunt er echter wel voor kiezen om een vaarles bij te boeken.

  • keuken
  • koelkast
  • waterreservoir
  • gootsteen
  • wc
  • vuilwatertank
  • zonnepanelen.

Wilt u een jacht huren in Warten? Dat kan bij jachtwerf van Jaarsveld. Wij zijn gesitueerd aan de staande mast route waarlangs u heerlijk kunt genieten van een tocht door Leeuwarden met zijn historische grachten en anderzijds van de rust van de âlde feanen bij Earnewâld. U vaart dan eerst door het authentieke dorp Warten alvorens u in het prachtige natuurschoon van de âlde feanen geniet.

https://www.varendoejesamen.nl/kenniscentrum/artikel/staande-mast-route
https://www.np-aldefeanen.nl

Alvorens u afvaart kunt u van ons uitgebreide instructies verwachten zodat u weet hoe om te gaan met het jacht. Een vaarbewijs is niet nodig.